Finne mitt på kinden :(

I går eftermiddag kände jag hur det plötsligt började små kittla, pirra och klia lite på min kind…. brydde mig inte så mycket om det fören jag ett par timmar senare såg i spegeln att jag fått värsta FINNEN!!!! Usch….. jag har seriöst ALDRIG finnar…. Måste bero på dessa lager av kräm, foundation, puder osv som de spacklade på mig inför fotograferingen 🙁

Jag har ju normalt inte någonting i ansiktet mer än dagkräm… använder aldrig foundation eller puder utan går all naturales 😉 Så min hur blev nog lite chockad….

MEN idag kan inget få ner mitt humör 🙂 🙂 🙂 Jag är lycklig för flera småsaker…. några kan inte nämnas på bloggen men den största orsaken är att jag i dag ska få köra POLE DANCE 🙂 första gången sen i början på december. Danssalen har ljudisolerats så det har varit ett lååååångt uppehåll.

 

 

I går var det tjejmiddag hos Sofie 🙂 Lika trevligt som vanligt… vi fick två olika järpar, en som var basilika baserad och en som var var tomat baserad. Till det var det en mangosalsa och en tomatsalsa samt pressad potatis 🙂 Jag åt dubbelt med kött och ingen potatis.

Till efterrätt bjöds det på Marängsviss (Stavning??) och mini brownies. Då det var min första dag på mitt nya kostschema så skulle jag egentligen inte äta något men det fick bli en halv mini brownie och lite sviss iaf 🙂 Var ju omöjligt att hålla sig…. men dock höll jag mig borta från alkoholen 🙂 *klapp på axeln*

 

Önskar er en lika fin tisdag som jag tänker skapa åt mig själv,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *