Jag ser ut som 22 :)

Jag har inte gått under graven bara haft väldigt mycket att göra och varit bortrest 🙂

Lördagen spenderades med Emelie och Lovisa, det var det sista jag bloggade om… de bjöd mig på middag, vi åt på imperiet vilket jag verkligen kan rekommendera 🙂

Söndagen sov jag uuuuuuuuut…. så himla skönt. Kvällen planerades till middag med gänget kl 18 och bio 19:20. När klockan var 17:30 så gick jag hemifrån men han inte så långt innan jag fick vända 🙁 Jag fick ett galla anfall IGEN!! när klockan var strax innan sju checka jag in på akuten på Danderyds sjukhus och fick smärtstillande. Jag är så trött på dessa anfall 🙁 Och jag kan inget göra än att åka in och få medicin för det gör så ont att du hellre dör!

Innan jag gick ut till taxin hade jag lagt bilnyckeln på höger bildäck då vi på måndag morgon skulle åka upp till sälen och jag hade väl någonstans i mitt undermedvetna förstått att jag kanske inte skulle komma iväg :(.

Halv tolv var jag påväg att åka hem när smärtstillande gick ur och jag fick mera…

Kom hem halv fyra på morgonen efter 9 timmar med kramper… man känner sin inte så kaxig då och det känns som man sprungit ett maratonlopp 🙁 Sov 2 timmar, upp packa och sen iväg för att möta upp min personal för att dra iväg till sälen…. Herregud vilket dygn!!!!

 

Uppe i sälen satte jag igång min personal som ska bo och jobba där uppe i 4 veckor. Så många möten, rundvandring och get together har mina dagar bestått av 🙂

Tisdagen var vi oxå ute på Harrys… herreguuuuuuuud…. jag är såååååå klar i Sälen!! Ingen mera utgång förutom när jag ska upp med min nya chef för att visa honom vad vi pysslar med där uppe!

 

Måste bara berätta en sak till… när jag på tisdagen var på after skin kommer det fram en kille till mig, han är lite halv packad men ändå väldigt trevlig. Jag märker ganska snabbt att han stöter på mig och jag blir självklart smickrad men inge mera. Efter ett tag… kanske 5-10 min kommer det fram att han är 19 år, NITTON ÅR!!! Ohhhh my goooood!!! vart har tiden tagit vägen. Och de bästa av allt…. han trodde jag var 22, TJUGOTVÅ!!!!! Jag kommer leva på detta i en evighet.

Han gav mig en röd ros och sa att jag fick den för att jag var så trevlig!! Söt liten pojke!

 

I dag blir det CROSSFIT!!! Jag ska ta i och svettas till jag känner blodsmak 🙂

 

Puss,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *