Vadå helg, var det helg nyss???

Känns att denna helg försvann på 2 sekunder! Alltså vaknade imorse och trodde att jag varit och ute och festat inatt, typ i sömnen eller nåt (I wish). Jag kom knappt upp när klockan ringde, hade huvudvärk och ont i kroppen. Till o med Nayomi znoosade till 7.20! Stackarn ville inte gå upp 🙁 som sin mor! Därav bilden, så är det varje morgon påväg till dagiset…

När man kommer till jobbet så känns set bra, det är så himla schysst där 🙂

Helgen då: fredag hemma med rökta räkor och aioli! Lördag träna i Täby, Amad vicka för Tepp som skadat sig. Kvällen middag hos fam Cheng, tillsammans med Tepp o Jo och Mange = Mycket trevligt 🙂 Gladiatorerna och tårta! Söndag brunch med fam Antonsson, så länge sen vi träffades! Kvällen däckade i soffan till en rätt usel film: ”Real Steel”. Fråga inte vem som ville se en robot film! Googla!

Sen wips MÅNDAG! Har inte ens hunnit blogga i helgen!

Ikväll körde jag PT och det blev styrketräning ben. Kommer kännas imorgon! Skönt!

Var det nån som såg kvällens program om MINI MODELLER? Vilket skämtprogram om barn som ”vill” stå framför kameran istället för att leka med sina kompisar eller? Bullshit! Mammorna som aldrig själv kunde bli modeller lever ut sin dröm via döttrarna….Inget fel att sminka och ha kul, det gör jag med med Nayomi också! Men att tvinga dom till repliker om ”varför vill du modellera” är för mkt. Låt barn vara barn. Vill dom detdär så kör men tror 90% inte vill egentligen…men mammas uppmärksamhet är dyrt…

Ska sova och inte predika. Tur att man får göra det man vill i Sverige 🙂

Godnatt eller godmorgon 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *