Fysisk aktivitet!!!

Inte nog med att jag hostade sönder mina lugnor i sälen på nätterna… det slutar inte!! Hostan är nästan borta men varför blir jag inte av med min förkylning? Har haft den sen annandagen jul 🙁 Suck!!!

Är i val och kval om jag ska träna i dag, vågar jag? vågar jag inte? JAG VILL!!!! Min kropp skriker efter fysisk aktivitet…. Men jag vill inte gå om jag ska bli värre…. GAAAAHHHHHHH…..

 

 

Snart drar Pole Dance igång, längtar så jag inte vet vad 🙂 Kommer träna tisdagar tidigt på eftermiddagen, redan 16:30… bra tid då jag hinner till gymmet efter och köra ett pass till 🙂 Kommer gå på egen träning en dag till i veckan. Det betyder att man har tillgång till salen, det finns en lärare där men det är inte någon kurs utan man tränar själv på det man vill och så kan man få hjälp om det är något. Kommer även sätta igång med Pole stretch en dag i veckan… om jag hinner…

Börjar bli nervös om jag tagit mig vatten över huvudet med SM….. läste ett bra ordspråk idag som gjorde att jag fick lite motivation:

 

– Entusiasm hittar möjligheterna, och energin ser till att du kan göra det mesta av dem.

Jag gillar ordspråk, det kan få mig att tänka till och motiverar mig enormt när jag känner mig nere, dålig osv men oxå de dagar då jag är uppe i det blå och helt i min egna bubbla 🙂

 

Just de… JÄTTE, JÄTTE kul att så många hängde med oss och hittade vår ”nya” blogg…. den gamla visade ingen ny länk men det verkar som de flesta är med oss iaf 🙂 Det är vi glada för….

 

 

Puss,

Marie

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *