Min nyårsafton 2011

Gaaaahhhhhh……. segare än segast….

Väkte Tepp och Johanna kl 13:00 med att komma med nybakat bröd, juice och pålägg…. Olof var oxå där. Åt frukost och sen däckade vi i soffan till en film.

Kl 17 mötte jag upp min personal som kommit hem från sälen och jag fick tillbaka min bil. I kväll ska jag vara hemma och mysa med min sambo 🙂 Tända ljus, en brasa och bara ligga på soffan och titta på tv eller läsa en bok.

 

Hur som var nyårsafton super trevlig 🙂 Vi möttes upp hos Tepp och Johanna vid 18 tiden och började fixa i ordning, våra kokar var sena så jag tog kommandot och började…. heeeeelt underbar mat 🙂

Tepp stod för förrätt som var en thaisoppa med kokosmjölk, kyckling och massa grönsaker.

Mange och Petter lagade varmrätten som var helstekt oxfile, sötpotatispure, rödvinssky, sparris, chevrebakade rödbetor och en grönsallad.

Efterrätt hade jag fixat, Vit chokladpannacotta med passionsfrukt, cupcakes, radiokaka och chokladfudgetårta.

Snacka om att vi var heeeeeelllllt matkoma efter 🙂

Slänger in lite bilder från i går 🙂

Självklart var herr jägermeister med hela kvällen 😉

Strax innan tolv gick vi ut i vasaparken 🙂 Mina fina vänner <3

TÄNK PÅ DJUREN– köp inga raketer…. vi körde de klassiska thaiballongerna i stället, låter inget och är betydligt vackrare. Det var inte bara vi som gjorde utan himmelen fylldes av dessa och det var så fint 🙂

 

Grabbarna 🙂                                                              Tjejerna 🙂

När vi kom tillbaka in i värmen igen bytte alla om och hoppade i mjukiskläderna, håret åkte upp i en tofs och vi bara va. Tog fram Kinect och sen blev det tävling i dans hela natten lång 🙂 Här går Mange och Petter loss i en duell 🙂

Sen var det Ching-Chongarnas tur 🙂

 

Vem som vann? hihihi…. jag såklart 🙂 🙂 🙂 Ingen lyckades slå mig… och hur det kommer sig är ett mysterium för jag är inte duktig….

Nöjd och belåten traskade jag igenom ett livat Stockholm.. det var folk överrallt och jag tror jag lyckades stöta på de mesta. Folk som var glada, folk som grät, folk som bråkade och folk som mest såg ut att behöva ett hotellrum 😉

Underbara och vackra Stockholm…. <3

Hoppas ni alla hade en grym kväll och blicka nu fram över ett helt underbart år vi har framför oss. Endast du själv kan bestämma och styra hur du vill leva och vilken inställning du ska ta till dagarna som kommer 🙂

Allt gott,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *