Fy skäms Stockholms Stadsmission!!

Aj, aj, aj… vem står på mitt huvud? Gå genast bort…..

Ute i går kväll därav mitt dunkande huvud. Jessica kom till mig och vi åt middag och myste innan vi gjorde oss i ordning och drog till Hotellet. Hennes kompis hade releasefest där så vi gick dit och kolla 🙂 SUUUUPER trevligt. Mitt i allt ser jag ett bekant ansikte…. MATS, min allra första kille 🙂 Vi var tillsammans från att jag fyllde 18- 21 tror jag… Jag blev såååå lycklig av att se han, min fina Mats! Han var sig lik… mer eller mindre… hur som så gjorde han hela min kväll 🙂

Vidare till Solidaritet…. där sög det…. som alltid… sen hem och åt lax och färsk pasta (kvar från middagen)

Som ni alla nästan vet så ska ju inte jag fira jul i år, jag har sagt ifrån att jag inte kommer ner till nynäs på lördag. Blandad respons från min familj… vissa saker gör ont ihjärtat 🙁 min lilla mamma bland annat… medans vissa saker som hänt bara förstärker varför jag inte ska ner. Hade självklart en osäkerhet och orolighet när jag meddelade det till min familj, men sen vad som hänt efter har bara gjort de så mycket enklare.

Mitt mål var att göra något för välgörande ändamål i stället så när jag såg min vän Catarina skriva på sin logg på fejjan om at hjälpa hemlösa så tvekade jag inte en sekund… KLART DET ÄR SÅ JAG SKA FIRA JULAFTON! 🙂

Catarina ringde och sa att vi var ett gäng som ville hjälpa till, och vad händer?? JO hon blev tok dissad…. dryg kärring som svarade att de hade redan ett event för hemlösa och när Catarina sa att vi gärna hjälper till så FICK VI INTE!!! Vad är de? Näää FY SKÄMS Stockholms Stadsmission….

Så vad händer för mig i morgon då? jo då…. jag har köpt 2 nya böcker… del 2 & 3 i triologin om Hungerspelen, 1 an var bland de bästa jag läst 🙂 Har ni inte läst dom rekommenderar jag dom verkligen 🙂 Så bra plus att första filmen kommer på bio i mars. Jag ska tända en brasa, bosätta mig i soffan med knäck och bara vara… 🙂

Någon mer än jag som inte ska fira jul i morgon?

 

Önskar er alla en riktigt GOD JUL!!

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *