Bojkotta julen!!

Jag började tanken redan för några veckor sen… ska jag skita i julen i år? Sen har jag lagt de lite på is, försökt få julkänsla med att konstant lyssna på julmusik, koka knäck, baka lussebullar osv… men ingen känsla alls 🙁

Mina sista veckor har varit så hektiska att jag inte orkat, velat eller brytt mig så mycket om att julen snart är här. Sen i går kände jag att fan…. om någon ens skulle fråga om vi skulle resa bort skulle jag inte tveka en sekund… sen självklart känner man att julen ska tillbringas med nära och kära…. Men samtidigt ska de inte behövas en tid på året med stress, panik och ångest för att man ska träffa sina nära.

 

 

Sen i dag kände jag…. fasiken…. jag bojkottar julafton. I stället för att klä på sig fint, skynda ner till familj så tar jag de lugnt… hoppar i min OP, tänder en brasa och bra läser en bok och plöjer filmer, I MIN ENSAMHET!!

Ju mer jag tänker på det ju mera övertygad blir jag….

 

//Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *