Baksmällan…

Intensiva veckor med mycket påfrestande ting som har präglat min vardag…. Tufft både privat och på jobb, har ingen vidare lust att berätta så mycket om det.

I torsdags hade vi julfest med jobbet, vi var på Ballbreaker och körde först typ 5 kamp 🙂 Det var fotboll, lerduveskytte, golf, bowling och bilbana. Min bästa gren var fotboll och bowling 🙂 Sen var det julbord där vilket var över förväntan. Vi fick ett eget lite rum över alla andra som var där, en egen privat servitris så vi var nöjda. Maten var faktiskt super bra oxå 🙂

Fredags åkte jag ner till nifen för att fira min fina vän Jeanette som fyllde 30 🙂 Middag och skvaller med massa tjejer 🙂

Så kom lördagen…. och vart ska jag börja…. detta är något jag planerat i månader…. MÅNGA månader… Åker till GK vid 12 då vi hade get in, sen var det bara att börja rodda. Kl 12:30 gör jag något som INTE får hända…. JAG PUNKTERAR ENA DÄCKET PÅ BILEN 🙁 🙁 🙁 …… KAOS!! Vi är galet beroende av en bil… men icke. I en timme sitter jag i telefonkö till både bärgningsbilen och olika bilfirmor om de kunde laga de…. slutade med att den hamnade ute i fruängen på vianor…. Så… en timme efter i schema börjar det med….

Sen var det teknikfel, en förstärkare paja…. Gaahhhhh…. får inte hända!!!

Hur som, när klockan va 17:59 och 1 min kvar tills allt skulle vara klart så var vi klara 🙂 Vilket team jag jobbar med, jag är så lyckligt lottad.

Hela kvällen flöt på sååååå bra, lite småsaker som hände men det får man räkna med 🙂 När klockan var 01:30 och tävlingen var över, Raised Fist som var gästartister var på scen och mitt ansvar var över satte jag mig i en taxi hem, trött, överväldigad, ledsen, glad och lycklig på samma gång. JAG GREJADE DET!!

I dag fick jag ett samtal av Jonas som är ansvarig på GK, tydligen hade personalen som jobbade den kvällen berömt mig massor för min proffisionalitet 🙂 Sånt gör mig lycklig!!!

I söndags sov jag till och från fram till 17, helt utslagen. På kvällen drog jag hem till Tepp och Johanna och åt pizza och kolla på film…. det var mysigt!

I går var jag ledig… tog mig tid att göra sånt jag inte hunnit de senaste veckorna: Ta hand om mitt hem, min sambo, tvätta osv…. Jag han även reflektera lite över vad som hänt de sista veckorna. Tror det är viktigt att man ibland stannar upp och tänker till lite. Känner efter hur man mår, är man lycklig osv… Om inte… hur kan jag påverka det? Ibland måste man bara acceptera att allt är som det är och rida ut stormen, inte skynda sig eller känna frustration eller panik över att man just nu i detta ögonblick inte mår bra… ”its okey not to be okey”

Baksmällan med allt som händer kommer ju som känt alltid efteråt, vissa är bra på att skuta upp den men jag kan inte det. Har lärt mig att lika bra att ta allt när det kommer, så går man starkare och för hoppningsvis klokare ur det….

Denna vecka ska jag göra det som faller MIG in… vill jag gå hem från jobbet kl 12 så gör jag det (gjorde det i dag) *fniss* Vill jag dansa tango på gatan, då kommer jag göra det…. MEN det jag inte kommer göra är att såra någon annan, inte medvetet iaf….. fy tusan vad de kan göra ont!!!

Btw… gå in och nominera oss till årets personliga blogg, det gör ni här:

www.http://finest.se/finestawards/

Sen skrollar ni ner till boxen där det står just: Årets personliga blogg, skriv i www.finest.se/Snart30

Tack och bock för hjälpen 🙂

Önskar er en fin julvecka 🙂

Marie

Är det bara jag som hoppas på en vit jul?????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *