Tok förkyld :(

Det går åt nässpray, Alvedon, halstabletter och snytpapper i mängder! Måste vara högsäsong för Apoteket!

Feberfri natt hoppas jag på och vakna frisk och utvilad?

Jag har sovit 2.5 på dagen, med dottern tajt på mig och minne mouse på oss båda 🙂 Jag hade kunnat sova mer, hela kvällen och hela natten…Men Holibompa och isglass stod överst på listan 🙂

Och kolla in hennes lugg!!!!

Såg att M inte har en bra dag 🙁 inte värt att gråta en tår eller två på dendär grabben alltså. Hon förtjänar en man som tar sitt ansvar och håller sitt ord och behandlar henne som en prinsessa!!! Jag tjatar lite på en blinddate. Inte för att ”hoppas” utan för att M ska inse hur kul man kan ha, och hur het hon faktist är på singelmarknaden 🙂 Först till kvarn killar, och glöm inte dra ut stolen 😉

Nu ska jag snora mig till sömns…

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *