Min lilla fritid….

Känns som jag fyller all min lilla fritid med så mycket som möjligt just nu för att förskingra mina tankar 🙂

Liiiite oroad över hur bra jag faktiskt mått de senaste dagarna, precis som att ovissheten var de mest smärtsamma… men när faktum var spikad i sten så kom även acceptansen, och de känns faktiskt riktigt bra… weird!!

Tränat varje kväll denna vecka, riktigt skönt och träningsvärken riktigt svider…. mi lajki 🙂 I går kväll blev jag bjuden på en underbar middag av Jessica, hon hade gjort pannbiff i svampsås och en grym sallad till…

I morgon blir det middag med pumorna Susanne och Yasmina, massa Sangria och Tapas står på menyn, Caliente på St:eriks plan ska få besök av dessa laides 😉 Så ingen träning i morgon..

Fredag är det Combat, sen är det julbord på East med Järggänget… Amad, Yaz, Jia-Hwa, Lina, Johanna, Tepp, Olof och jag… Blir nog trevligt 🙂 Hade först inte tänkt att gå… detta var en överraskning till mig från MrX men känner att de ska inte få hindra mig… Jag är stark, detta är mina vänner och de vill bara mig väl och vill att jag ska följa med!

Lördag blir det Combat igen på dagen, sen efter ska jag och Olof äta lunch på stan sen shoppa Julklappar 🙂 Hoppas på att bli klar med de sista. Lördag kväll är det bowling och byggarmiddag med samma gäng som på fredag kväll…. En helhelg med dom.

Söndagen ska tillbringas ute i Viksjö hos Magdalena, Felix och Frida 🙂 Vi ska baka julbak…. lussebullar, peppisar och knäck *mums*

Nästa helg är lika full… men de berättar jag om nästa vecka…

Just de…. OM det är någon som läser vår blogg som bara älskar rock så kan jag meddela att jag har ett gigantiskt event den 17 december på Göta Källare, rock n roll hela kvällen, Finalen av projektet Released som jag berättat om tidigare… går bara inte att missa 🙂 Mejla mig om ni vill veta mera och kanske komma? 🙂

 

Btw… träffade Mystery guy.. ni vet han från i våras… mycket märkligt… Han var fin och såg ut att må topp 🙂

Nu ska jag sussa… Natti, Natti

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *