Sömnproblem och svullen!

(Mina nya träningskläder och skor!)

Inatt va ingen kul alls…Nayomi grät och vred på sig, åt välling 3ggr, kissa genom blöjan och höll mig och Amad uppe varannan kvart!

Jag hade jätte svårt att sova inatt överhuvudtaget. Kan inte slappna av, tänker på jobb, resa, julen, pynta, mardrömmar om allt konstigt, och på detta ett rejält illamående!

Smakar skumt i munnen. Måste vara proteindrinkarna. Fy, jag hatar att dricka det! När jag är nere på 71,4 så kör jag häxdansen med protein dunken på huvet 😉 lägger upp den på youtube(!)

Idag körde jag 55min spinning. Benen värker och jag känner mig stel i kroppen. Jag pressar mig själv rätt hårt nu. På fredag är det julbordsdax och då får det bli min ätardag!

Få se om jag orkar träna imorgon…kanske vilar? Känner mig svullen 🙁 är det vätska? Vart kommer det ifrån isåfall? Jag är INTE gravid, ser bara ut att vara. Kan det bero på inre stress? Nya matvanor? Latte abstinens? Vet ej….bara vågen visar mindre, thats it!!!

Ikväll kika vi lite resor under jul/nyår. Vore nice att skåla till 2012 på en beach 🙂
Jag & Amad firar 10 år den 2 januari, och den helst i värmen 🙂

<3 10år!!! Woooooow!!! Tiden går fort <3

Hoppas på en bättre natt i natt. Nayomi ligger bredvid mig, mellan mig och Amad. Barry intog position bakom min rumpa och både Amad o Nayomi små snarkar…diskmaskinen är på, surrar lite från köket, en julig lampa är tänd, dörren låst och alla vi är i en varm skön och mjuk säng, mätta och fyllda av kärlek 🙂

Dax att ge tillbaka till de behövande snart! finns ju en del man kan göra 🙂 Det är jag skyldig!!!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *