Varför?

Varför händer grejer i ens liv som man inte förstår? Det finns så många frågor som saknar svar.

Varför föddes jag? Varför dog den personen? Varför är det såhär? Varför känns det så svårt? Varför gör folk såhär? Varför finns det krig? Varför finns det svält? Varför finns det människor som inte bryr sig? Varför finns det måsten?

 

VARFÖR?

En fråga som kräver svar, men som inte alltid blir besvarad…

 

Jag vill nog ge en tankeställare till dig som läser denna blogg, att bli bättre på att besvara varför. Börja förklara därför…

Jag vet själv nu när min dotter växer och börjar prata och ta för sig och prova sig fram, att ibland är inte alla hennes val så ”smarta” val och mamma måste gå in och säga NEJ! Men så tittar hon på mig och undrar ”men varför sägar mamma nej?” Och då måste ju jag börja förklara efter mitt nej: Därför att…

Låter enkelt men är svårt att alltid komma ihåg, men det är egoistiskt att inte förklara!

 

Klockan närmar sig 14 och jag ska träna kl 15.30, varför? Jo för att det är hälsosamt och jag minskar i vikt 🙂

Min lunch var inte så god idag. Varför? Därför att jag valde det enkla, att ta ngt från kylskåpet som typ är tom…

Well well, livets jobbigaste fråga måste alltså vara ”varför”. Jag blev sugen på att ringa till Obama!

 

 

Dax att byta om, ladda om, förbereda mellis: Proteindryck + banan och sen vara en bra hemmafru och städa till lite!

Kram

Yaz

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *