Jag lever….

Shit.. dagarna bara springer iväg och massor man ska hinna med! Har totalt försummat bloggen, Flåt! Men nu så…

Helgen var lugn, välbehövligt…. Den här veckan är massor, ett stort event i Göteborg på fredag som jag jobbar med heltid nu för att få ihop det sista detaljerna. Dead by April kommer och gästar oss och även Seventribe. Kommer bli en galen kväll och är det någon göteborgare som läser vår blogg så kom förbi Sticky Fingers på fredag, är du snäll och mejlar mig Kaaaaaaanske jag kan sätta upp dig på Vip lista 😉

I går mötte jag upp min fina vän Jessica som jag inte träffat på länge, vi tog en shopping kväll, sen träna vi, åt middag och gick på bio 🙂 PRECIS vad jag behövde. Lånat den här bilden men så här ser den ut 🙂 Dessutom hade hon 25% rabatt som hon lånade ut till mig 🙂 Mycket snällt!!!

 

 

 

Häromdagen klickade jag även hem dessa fina från Nelly.com. Klänningen tänkte jag ha på julbordet med jobbet som vi för hoppningsvis får….. Gaaaahhhhhh!!!! 😉 Koftan tycker jag var dösnygg och passar i när det blir lite kallare! Ska hämta ut dessa i eftermiddag då posten jävlades med att skicka sms om att de kommit HALV SEX i morse 🙁

 

I kväll är det Pole Dance, jag längtar… har en sån passion för det just nu och är inne i ett flow när de tricken jag jobbat på ett tag börjar sätta sig 🙂 Men innan jag möta upp Olof på Sats Odenplan, han ska stretcha mig i 45 min eller nått… Jag måste bli rörligare så han har lovat att hjälpa mig 🙂

 

Nu är det snart lunch.. magen kurrar 🙁

 

Btw… glömde berätta om filmen vi såg i går, nya Twilight…. OMG dregel… Den är lite seg i början men helt klart värd att se, framför allt om du sett de tidigare filmerna 🙂

 

Hej från mig,

Marie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *