Tjejmiddag de lux ;)

Wohoooo…. i kväll blir den äntligen av, Tjejmiddag de lux 😉 Hos Fredrika denna gång, två gånger har den blivit uppskjuten men i kväll är det dax!!

I går var jag på Pole igen, OMG vad jag börjar bli duktig *fniss*… får man säga så??? Jag är så sjukt stolt över att jag klarar vissa saker som jag aldrig trodde jag skulle klara tidigare. Jag önskade bara att jag var mera rörlig och hade lite mera styrka, någon som känner sig manad att träna mig??? hehe…

Har så många drömmar om min framtid om vad jag vill göra, jag har visionen men inte kapitalet och inte tiden 🙁 gaaaahhhhh…. men grymma ideer som skulle kunna bli hur bra som helst 🙂 Men en dröm kanske alltid ska vara en dröm…. eller???

 

Oj, måste jobba vidare…. galet mycket inför mitt event nästa helt i GÖTELABORG!!!!

 

Kram,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *