Underbara vän….

Tänker faktiskt tillängna detta inlägg till en vän som betyder massor för mig, Emil!! Emil har jag kännt i kanske 6 år då vi bodde grannar med varann för länge sen. Vi tappade kontakten ett par år men nu i sommras så fick vi upp den igen 🙂 Ingen är lyckligare än jag 🙂

I går kväll skulle jag gått och kört Combat egentligen, men på eftermiddagen på jobbet fick jag mera sug efter att baka lussebullar 🙂

Emil ringde och undrade om vi skulle ses och äta middag…. gaaaaahhhhh… alla dessa beslut 🙁

Det slutade med att jag bakade lussisar, Emil köpte med middag till mig och vi åt hemma. Sen drack vi kaffe och lussebullar 🙂

 

Kvällen gick så galet fort och jag ville inte att den skulle ta slut 🙁 Vi pratade om allt mellan himmel och jord och han tog verkligen ner mig på jorden.

Jag är lite labil just nu i mina känslor och tankar, varför kan jag inte berätta. Jag vet inte riktigt vad jag vill med livet, vill jag byta jobb?

FÖRVIRRAD!!!

Emil fick mig iaf att få mig att tänka att allt jag gör och tänker ska i första hand vara för min skull och för att jag faktiskt vill det. Inte göra något jag inte vill, inte vara i någon sinnestämmning som JAG inte vill, vilket jag faktiskt är just nu 🙁

Så… från och med i går… SKA jag inte gå med på det här!!!

Han övertalade mig att tänka att även om jag mår dåligt över att ta ett beslut eller göra en handling så måste jag göra det ÄVEN om jag vet att det gör ont… Jag måste bara övertala mig själv om att det är för att jag ska må bättre och känna mig tillfreds senare. Mår inte jag bra hur ska då min omgivning må bra?

 

Gör ingenting som DU inte vill för att någon annan du bryr dig om vill det. Offra inte tid och energi på någon som inte ger det tillbaka. Spill inga tårar på någon som inte kan gråta för dig!!! Livet är för kort för att vara olycklig!

 

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *