Svälj eller spotta?

Nyss hemkommen från Lek & Bus som ligger i Infra City. Varit där med Nono och Emilia, rekommenderas verkligem om man har barn från 3 och uppåt, shiiiiit vad roliga grejer de finns…. jag hade älskat det om jag var barn.

I morse när klockan ringde mådde jag inte allt för bra… tjejmiddagen i går var helt underbar men det blev sent och väääääääldigt mycket vin.

Vi hade bestämt att vi skulle ses kl 16 för att handla all mat vi skulle laga, och tadaaaaa….. 🙂

Förrätt: Chevrétoast med rostade pinjenötter, honung och råröda lingon

Huvudrätt: Hel lax i ugn med saffrans risotto och sallad

Efterrätt: Vaniljkesella med fruktsallad

 

Självklart var Nayomi med oss 🙂 Grabbarna spenderade sin kväll med att äta ute och spela tvspel…

Senare på kvällen kom detta spel fram… hahaha, måååånga glada skratt och tom tårar av skratt framkallades. Vi lärde oss massor om varann… både bra och mindra intressanta 😉 (johanna… jag ser mig fortfarande dig framför mig spottandes 😉

 

Tack fina tjejer för en grym kväll… nu låter vi det inte gå allt för lång tid innan nästa… med en FETING utgång 🙂

 

Söndagkväll och den tänker jag tillbringa med att tända brasa, massa ljus, hemmaspa och massa film 🙂

Trevlig kväll alla,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *