Zzzzzzzz…..

Herre…. känns som mina ögon är hur små som helst. Sov INTE bra i natt asså…

Efter jag kört Combat i går gick jag hem och duscha och åt… slängde mig på soffan för att se fotbollsgalan, asså seriöst…. vad gjorde ERIC SAADE där????? pinsamt, hur som…. jag tittade med halvöppna ögon då jag var jätte trött men tvingade mig själv att inte somna.

Tänkte att om jag somnar så tidigt skulle jag vakna vid 4 och vara pigg…

 

Efter fotbollsgalan vid 22 så bäddade jag upp och skulle sätta på en film för att somna in till i sängen… heeeelt omöjligt…. tankar, känslor och gud vad vet jag gjorde att jag inte kunde somna.

När klockan närmade sig 2 tiden och jag varit uppe ca 4 ggr för att göra diverse saker som skulle få mig tröttare så gav jag upp… tänkte att jag lägger mig i sängen så vilar iaf kroppen.

Somnade efter en stund, vaknade vid 4… upp dricka vatten… somnade om, vaknade halv sju.. KLARVAKEN! Min katt var i full fart med att leka med mig och tyckte inte jag skulle ligga kvar i sängen. På med nyhetsmorgon men jag VÄGRADE gå upp. Alarmet stod på 8 och jag lät den ringa innan jag tog mig snabbt in i duschen och sen en STARK latte i min goda nespressomaskin.

 

Hur ska denna dag gå? Jag är inne på min 3e kopp kaffe, kan inte dricka mer nu för då mår jag illa…. Red Bull smakar skit…. aja… det blir vad de blir.

 

I kväll ska jag köra Pole, sååååå roligt… jag har en nytändning med det och det går så bra. Varje gång klarar jag ett trick som jag länge övat på. Sen har vi fått en grym korigrafi med låten someone like you med Adele oxå:)

Sedan är kvällen lite oviss…. längtar tills i  morgon oxå, jag ska styrketräna med en vän, ser faktiskt fram emot det. Hatar styrketräning men känner att jag har motivationen nu plus att jag ska få hjälp av ett proffs 😉

 

Önskar er en fin Tisdag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *