Besvikelse…

…… jag det var de ca 13500 fans i går kände utanför globen när meddelandet om att Rihanna ställer in IGEN!

Jag, Ida, Lina och Mickan köpte biljetter i feb- mars och förväntningen var hög, vi var och åt en mysig middag på Stekpannan på söder, vilket jag verkligen kan rekommendera 🙂 Suuuuuuper gott!! Jag åt fläskfile med massa grönsaker och sen var de hummerkött på! Två glas vin slank ner oxå 🙂 🙂

Vi han inte mer än till kön utanför globen när vi såg hur det började strömma ut folk…. lite överallt hörde man folk säga att konserten var INSTÄLLD. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tro så efter att ha frågat typ 3-4 st så började vakterna skrika ut att alla skulle försöka ta sig därifrån så fort man kunde.

Nono kom och hämtade mig och vi åkte hem till mig….

 

I dag blir det jobb och i kväll ska Nono träna mig, shiiiiiit vad de kommer bli jobbigt, kännerträninsvärken redan nu…

 

I morgon halvdag, wohoooo…. gå en sväng på stan och shoppa lite på eftermiddagen, sen halloween Combat med Amad och Nono sen vin och middag hos fam Osman….

 

Trevlig Torsdag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *