Pole Dance :)

 

 

God morgon!

Kom hem i måndags kväll från en vecka i Spanien, har massor med bilder jag ska visa men gör det i ett senare inlägg 🙂

Haft det helt underbart och haft mardröm oxå. På lördagen när jag fyllde 30 vaknade jag upp med smärtor i magen som jag tidigare haft 🙁 Efter att Nono övertalat mig att åka in på sjukhuset så begav vi oss dig…. jag grinade och skrek av smärtor så när vi kom fram till sjukhuset fick jag sitta i en rullstol. Nono gick och registrerade mig medans en sköterska rullade in mig för kontroll.

Då egentligen inga anhöriga fick vara med i rummet fick Nono det pga att han pratar Spanska och fick agera tolk. Efter doktorn klämt på min mage, rötgat, tagit blod och urinprov var det solklart för honom vad det var…

Jag har något som heter Kronisk kolecystit, det är med andra ord kolik i gallblåsan. När jag nu googlat på det här hemma så stämmer ju alla symtomer. Tyvärr är det något jag kommer att få leva med om jag inte opererar bort gallblåsan, vilket man i Sverige inte får om man inte har stenar i gallblåsan. Doktorn tyckte att jag iaf skulle försöka få ta bort den, så nu är det stridning… jag mot doktorn…. fortsättning följer!!!

Det sjuka i det hela är att jag varit inne på akuten 6 ggr i Sverige och alla de doktorerna jag har träffat har alla sagt att de inte hittar något, sen åker man till Spanien och doktorn där är helt bombis på sin sak…… katastrof Svenska landstinget!!!!!

 

I går var jag på Pole Dance för första gången sin i April…. OMG vad jag var i extas, jag insåg inte hur mycket jag saknat det…. det var så jäkla kul och de 75 min långa passet kändes som 10 min, och jag var så genomsvettig och ont i varje muskel, HÄRLIGT 🙂  Vaknade i dag med en härlig träningsvärk och vet ju att under dagens lopp blir det bara värre 🙂

 

I eftermiddag ska jag sticka till Kista 🙂 Ska äntligen köpa mig en NESPRESSO maskin, som jag längtat 🙂 🙂 🙂

Sen kommer Nono och Emilia dit så äter vi middag där tillsammans innan vi ska på kalas hos Frida som fyllt år när vi var i Spanien. Har letat ihjäl mig efter den presenten hon vill ha men inte hittat…. 🙁 Varit inne i 3 affärer i går, får kolla i Kista i dag annars får hon pengar så hon kan köpa den på nätet 🙂

I morgon ska jag hämta min sambo som bott hos mina föräldrar när jag varit bortrest…. åhhhhh vad jag saknar honom!! Fredag inga direkta planer, lördag jobbar jag kväll… delfinal 2 i tävlingen Released- Live & Unsigned som är på Harry B James i Stockholm och söndag inga direkta planer…..

 

Önskar er alla en härlig onsdag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *