Hur blir man en livsnjutare?

Åk iväg till värme, ljusa långa dagar och unna tiden till vänner, go mat och glöm tiden! Jag har inte blickat på klockan eller haft med mobilen dessa dagar, ingen stress och bara nuet som varit viktigt.

Familjen måste vårdas 🙂

Vi har badat i en lagun idag, byggt sandslott, undersökt maneter, Amad o Nono tränade och solbrännan är på sin plats 🙂

Ikväll åt vi middag på en väldigt fin o ”köttig” restaurang, bilder kommer sen, det hängde kött överallt! Go mat, sen vart det en sväng på tivolit. Nono o Marie vann en kanin som Nayomi fick och pappa Amad ville inte vara sämre så han vann en pitbull ”gay hund” 🙂 haha underbart!

Så kan man njuta. Skratta åt det mesta, se sig omkring och hinna andas och hinna känna.

Jag ÄLSKAR marknader! Kan gå runt o bara titta länge. Titta på allt fint, fult, konstigt, dofter, kryddor, mat, hantverk, skräp, presenter och kulturer!

Unna mig tiden till att komma ikapp mig själv, till min familj, till mina vänner, till livet, till det som ger mig ro och nya krafter……

…….Se ut på havet, känna solen i ansiktet och smutta på ngt gott 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *