Tröttmössa :(

 

Så här känner jag mig i dag:

Inte sovit en blund sen 4 tiden i morse, vaknade till…. varför behåller jag för mig själv och kunde inte somna om. Låg helt klarvaken i sängen…. gick upp och började städa, satte på mysmusik och började kolla igenom lådorna som jag har över garderoben.

Ni vet sådana där lådor där man lägger sånt man inte vill kasta men inte vill se varje dag. Hittade massa gamla kort, alla gamla kärleksbrev från ex pojkvänner, alla brev från de i Sverige när jag befann mig i Australien ett halvår 🙂 Sååååå roligt att läsa men oxå lite känsloladdat… lite gamla dagböcker och almanackor 🙂 Tänk att ord kan påverka en så mycket och nästan ta en tillbaka i tid och man kan nästan känna i magen de man kände då…. både rädsla, ledsamhet, glädje, busighet och kärlek 🙂

 

Satte på kaffe vid halv sex, sjönk ner i soffan och började tänka massor… är mitt liv som jag vill ha det? är jag lycklig?

Jag har den senaste tiden varit lite grinig, inte känt mig till freds och blivit lätt irriterad. Trodde att det kanske berodde på att jag jobbat så mycket men börjar tro att det är något annat…. Det är dax för en förändring.. det kommer bli jobbigt, tufft och många tårar…. men jag kommer gå starkare ur det och bli en bättre människa!!

 

Ha en fin tisdag,

Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *