Tjohoooooooo :)

 

Sååååååå….. nu ska jag äntligen ta mig tid att skriva lite. Yaz har varit duktig på att uppdatera iaf 🙂

Jag jobbade 78 timmar förra veckan så hade vaken tid eller ork att blogga…. tyvärr kommer en sån vecka igen 🙁 Men hur som…

Helgen ute på mässan gick galant, trotts mina 16 timmar i torsdag, 15 timmar i fredags och 16 timmar i lördags så höll jag humöret uppe. Är så imponerad av all min personal (nästan) som inte klagade och bara gjorde sitt bästa trots att det var långa dagar.

Ont i fötter och ben har jag så in i hel***e… totalt sitter man ner max en timme på hela tiden…. Inför helgen ska jag skaffa mig inlägg i skorna.

I lördags efter jag gått av så åkte jag till MrX och möttes av en lägenhet full med kärlek och ljus, det var så skönt att krypa upp i hans famn och veta att man var ledig på söndagen.

Vi sov ut ordentligt på söndagsmorgonen….. hade svårt att somna på lördagen då man var uppe i varv samt att mina ben kröp, det gjorde så ont. Kändes som när man var liten och hade växtvärk och tydligen hade jag rört på mig massor under natten, antaglien för att jag hade ont 🙁

Vi drog iväg och käkade brunch 🙂

 

Efter flera timmar brunch så drog vi till Sickla, jag ville kolla lite på kakel och få lite inspiration till mitt kommande badrumsrenovering… hitta det här badkaret…. BAAAAAARA 200 000 kr 😉 Tyckte den var skit cool, dock tröttnar man nog ganska snabbt.  

 

Finns så sjukt mycket fint kakel, klinker och badrumsmöbler så jag vet inte hur jag ska kunna välja :/ Aja… det dröjer lite till.

Sen drog vi hem och tog en Power nap innan vi drog och träna… ja jag vet…. helt sjuuuukt!!! träna en söndag? aja… vi körde Zumba… JAPP…. min kille är Zumbainstruktör…. om han kan röra på höfterna??? Ohhhhhhh yes 😉

Drog och handlade med god mat efter träningen, hem till mig, tittade på avatar och åt en underbar fruktsallad 🙂

 

I dag blir det jobb för hela slanten sen i kväll Combat 🙂 

 

Btw… i dag har det gått en vecka utan att jag ätit varken kolhydrater eller gotti. Så sjukt stolt över mig själv 🙂 *klapp på axeln*

Jag har ett fritt mål i veckan att äta vad jag vill 🙂 I lördags på lunch valde jag att ta den och de blev en pasta med biff, champinjoner och lök i gräddsås…. mmmmmm, såååå gott.

Nää nu är det lunch och i dag blir det en räksallad.

 

 

På återseende,

Marie 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *