……………..

Hela min dagsrytm är upp och ner, är jet laged till tusan oxå 🙁

Trodde jag skulle somna tidigt i går men icke… hade ju bara sovit 5 tim på två dygn så förväntade mig att decka kl 19.
MrX kom förbi och fick sina presenter som var 2 par skit snygga kallingar , en parfym och en tjocktröja som satt som en gud på honom 🙂 Han blev suuuuper glad! Han hade köpt med god mat så vi kröp upp i soffan med mat och pratade, sen blev det en film med filkar i soffan…. tror jag somnade till en stund i slutet på filmen för kommer inte ihåg hur den slutade…. humm….

Hur som så somnade jag inte fören efter ett i natt och sov ända fram till halv tio i morse, och när jag vaknade var jag fortfarande mer död än levande 🙁 Hade inte hört när MrX gått upp eller när han sa hejdå i morse…. snacka om zombi 😉

 

Planerar min 30 års fest för fullt och har det insane på jobbet så tid finns inte för något….

 

Just de…. ska flytta i 2 mån då de ska renovera mitt badrum 🙁 Någon som vill ha en inneboende? jag är bra på att städa och laga mat och man får en söt katt på köpet 🙂 🙂 🙂 Gaaaahhhhhh vad tokig jag blir asså… och tror ni försäkringsbolagen är hjälpsamma?? NOPE!!!!

Dom ger mig 3000 kr i månaden för extra boende och resersättning för förlängt resväg till jobbet!!! vart kan man bo för 3000 kr???????

 

Orkar inte ens tänka på det just nu.

 

hejdå,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *