En bättre helg på ingång :)

Vaknade upp och solen skiner 🙂 man kan inte bli lyckligare…. i går var ingen bra dag, jag vill inte skriva om det men jag tackar alla underbara som hört av sig och stöttat 🙂 Ni är guld värda!!!! Eftermiddagen och kvällen i går var bättre…

MrX kom förbi en stund efter jobbet innan jag skulle iväg för en musikvideoinspelning 🙂 Det var så himla kul att se, det var i en lägenhet på söder och bandet hade bjudit in sina vänner och andra band och gjorde det till en fest!!! Under tagningarna agerade vi vänner statister och headbanga och rocka som tusan, ska bli kul att se resultatet sen 😉

MrX var hos Amad och jag hade sagt att jag skulle komma och äta mat med dom så när klockan närmade sig halv nio får jag ett sms om att Amad är hungrig som en varg så jag åkte dit.

Middag och en skit rolig film (minns inte vad den hette) 🙁 Lite chips och choklad sen låg man utslagen i Osmans soffa 🙁

 

En liten bakom kulisserna bild 😉

Tack grabbar för att ni ville ha mig där 🙂

I dag blir det nog ganska lugnt, kanske en prommis runt djugårn i eftermiddag…. i kväll ska gänget mötas upp på Birkastans Pizzeria. För er som inte varit där så kanske det låter som en helt vanlig pizzeria…. MEN… det är det inte. Ska ta lite kort och lägga upp så får ni se själva 🙂 Vi blir ett stort gäng, jag, Amad, Nayomi, Nono, Johanna, Tepp, Jia-Hwa, Lina, Anton, Mange, Sanne, Olof och några till som jag inte känner så bra 🙂 Vad kvällen avslutas återstå och se.

Den här veckan är hektisk, inte bara med jobb utan massor med grejjer som ska hinnas med innan jag åker….

I morgon måste jag planera och handla inför tjejmiddagen jag ska ha här hemma på Onsdag med mina fågeltjejer.

Måndag klippa och färga hår och ögonbryn hos bästa Lina. YASMINA– du blev sååååååå jäkla snygg, jag kommer att få hålla i dig i Vegas 😉

Tisdag måste jag till Kista efter jobbet och handla lite inför resan, passade på att handla lite när jag var på bio där i torsdags. Lösögonfransar och reseförpackningar som man kan ha schampoo och balsam i 🙂

Onsdag ska jag göra naglarna på förmiddagen sen ner med Sune till nynäs då han ska bo hos mina föräldrar, jag ska hinna jobba massor och förbereda så mycket jag kan innan jag åker och på kvällen ska jag ha tjejmiddag. MrX kommer efter tjejmiddagen då jag åker på torsdag morgon och är borta till tisdag.

Antar att många redan listat ut vem MrX är? vill ni att jag berättar? 😉

Ha en bättre lördag, de ska jag 🙂

Marie


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *