Om en vecka….

 

Så sitter jag och Yaz på Arlanda med en varsin Starbucks latte nu 🙂 Påväg till en av våra livs resor, LAS VEGAS!!! Och här ska vi bo: BELLAGIO!!

Många saker står på agendan över vad vi ska hinna med…. SHOPPING, och Fashion Mall ska vara ett av de största och bästa i LV
 
Här minna vänner… här kommer jag gå loss 🙂 ÄLSKAR deras läppglans och mister 🙂 Ska även shoppa på mig massa nya fina underkläder… så får jag överraska MrX när jag kommer hem 😉 *fniss* Ska även köpa på mig lite julklappar här då jag råååååkar veta *host, host* att jag har några i min familj som är bra sugna på lite produkter härifrån 😉
 
 
På Söndagen, dagen innan vi åker hem ska jag och Yaz ut på en helikoptertur 🙂 Dom hämtar upp oss mellan halv tolv och halv ett sen kör dom oss till flygplatsen där en helikopter väntar på oss, vi ska ut och flyga över Cran Canyon. Vi kommer landa mitt på Canyon under turen och få Champagnelunch 🙂 Sen flyger vi lågflygning över Strip (Gatan i LV där allt händer) innan vi åter är tillbaka på flygplatsen i Vegas 🙂 Detta är något iaf jag ser fram emot mest 🙂
 
 
Fick även höra talas om ett hotell som byggt upp Venedig inomhus, man går in och allt ser ut som man är ute, fast man är inne….  jätte snurrigt. Detta hotell SKA jag besöka och inte helt omöjligt att det får bli en middag här, älskar ju italienskt 🙂 Kolla in denna bild, det är inomhus… svårt att tro va?
 
 
 
Iom att jag planerat (utan Yaz) så har jag SJÄLVKLART tänkt på henne och hennes hobby… vilket är: ALLT MAN FÅR DÖDSÅNGEST AV!!!! Denna karusell ligger högst uppe på en skyskrapa och går utanför.. ni ser ju.. man hänger ut. 
– Lovar inget Yaz, men jag ska försöka sätta mig i den 🙂 

 

 
LV är ju även kända för sina nattklubbar så jag har kollat upp lite och LAX verkar vara den som är ”the shit”. Detta är bland annat Christina Aguileras favorit klubb. Här har de även Coyoty Ugly, vilket skulle vara lite kul att se 🙂 Gillar verkligen deras inredning, eller vad säger ni? lite porrigt sådär 😉 *fniss*

 

 
Finns ju självklart massor med mera man vill göra. Har hört att Gordon Ramsey har en restaurang där, någon av er läsare som råkar veta vad den heter? Den vill man ju besöka 🙂 
 
 
I kväll ska jag på bio, Smurfarna… hahaha… jag vill seriöst se den och vad är inte bättre då när man har massa syskonbarn att gå med? Ska gå med mina brorsbarn Frida och Felix 🙂 Magdalena ska oxå med… ska bli mysigt 🙂
 
Vet ni… I might be in a relationship 😉 MrX frågade chans på mig i morse och jag svarade ja 🙂 *fniss*… tänk vad enklare det var när man var liten. Man frågade chans… skrev rutor, ja, nej eller kanske och hade man tur fick man ett JA. Hur som så visste man iaf… nu går man och vet inte riktigt alls vad man är och så väntar man på att den andra ska ta upp det… knepigt de där!!
 
På återseende,
Marie 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *