Marie kväll..

I går hade jag en riktig Marie kväll…. kände att jag behövde det efter tråkiga beskedet från läkaren!

Efter att jag hämtat ut antibiotikan i går så gick jag hem och lagade en bra och nyttig middag, kycklingfile med en stor grönsallad, keso, annanas salsa och avokado. Jag skrubba kroppen från döda hudceller, smörjde in mig med olja, hade fotbad och gjorde mina fötter bebislena och jag la ansiktsmask. Jag satt i soffan grön i ansiktet (ansiktsmasken) och åt en fruktsallad 🙂

Men när Idol började kunde jag inte hålla mig, det blev liiiiiite Ben & Jerry 🙂 Jag invigde min OnePiece för i år och tände massor med ljus i hela lägenheten och bara va…. lyssnade på skön lugn musik och funderade över livets stora frågor…. Längtar tills jag kan börja tända brasan hemma, än är det lite för varmt i lägenheten.

 

Undrar vad det beror på eller om det bara är mitt sätt att tvinga mig själv att slappna av. Det har ju hänt sjukt mycket på senaste veckorna och jag har ju fantastiska grejer jag ser fram emot som kommer under hösten 🙂 Aja, inget nödvändigt att fundera på….

Älska mera,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *