Hemofilus influensan!!

Kul… fick precis ett samtal från min läkare och svar på varför jag nu haft ont i 17 dagar i halsen, trots penicillin som inte hjälp 🙁 Elakartade halsfluss PLUS….

……..Hemofilus influensan…. ehhh?? jaha?? vad fan e de? Jag har googlat runt lite och man blir ju riktigt rädd 🙁 Det är en luftvägsinfektion som kan bidra till hjärnhinneinflamation i värsta fall 🙁 Något som man nu för tiden får vaccin för när man är liten!!!

Så nu är det antibiotika i 10 dagar….. jag blir sååååå trött!!!!

Annars mår jag som en prinsessa 🙂 MrX är fantastisk och jag är lycklig…. stackarn som oxå blivit smittad 🙁

 

Nu ska jag gräva ner mig i tio dagar och bara tycka synd om mig själv 🙁

 

Peace,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *