Det är ingen vanlig dag…..

För det är bästa Williams födelsedag 🙂 STORT grattis på din dag, hoppas den blir helt magisk och att du får allt du önskar dig!!

Jag har äran att vara din gudmor och det gör mig rik här i livet… du och din syster är mina gudbarn och jag känner mig så stolt 🙂

I dag är det din dag Wille… Ses i morgon då jag kommer ner och firar dig!!

Haft en underbar början på helg 🙂 I går kväll tog jag mig till gymmet trots penicillin, kunde bara inte missa när Rachel, korigraf till alla BodyCombat releaserna. Hon kommer från Nya Zeeland och jag bara ville gå.. det gick bra, tog det lugnt med hopp osv men var ändå helt dyngsur efter. SKIT kul release, faktiskt den bästa på länge så det ska bli en rolig Combat höst 🙂

Efter klassen gick vi och köpte mat och gick hem till Amad och Yaz, Nono var oxå med 🙂 Vi åt mat, drack ett glas vin och myste. Vi beställde helikopterflygning över Canyon, WOHOOOOO…. söndagen den 18 ska jag och YAZ få en åktur 🙂

Sen tittade vi på en film, åt popcorn och dipp… var dock bara jag och Nono som gillade det 🙂

Vaknade i morse med MrX brevid mig *lycka*… sånt lugn han ger mig… jag kan vakna på natten lite halft skrämd och så tittar jag åt sidan och där ligger han 🙂 🙂 🙂

Mysig frukost tillsammans innan han var tvungen att sticka till gymmet och köra klass….

I eftermiddag blir det lunch, invigning av ett nytt gym på stureplan och sen ut till Skärholmen för lite inpiration på Ikea, Mio och för hoppningsvis en kakelbutik 🙂 Och allt detta med min MrX 😉

I kväll ska jag hem till Lina och Jia-Hwa, dom har bjudit hem några för lite drinkar osv och för hoppningsvis så kanske vi kan möta upp Petter som är i Sverige på besök 🙂 Skulle vara grymt kul då det var länge sen man träffade honom.

Önskar en en bra dag i solen ,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *