Köpstopp!!!

Har den senaste månaden haft köpstopp på kläder och dylikt…. detta är inte helt lätt när man är en tjej som bara älskar att shoppa!!! Plus att hösten är min absolut favorit årstid. Älskar kläderna…. allla stövlar, halsdukar, vantar, mössor och kappor…. SÅÅÅÅ SNYGGT!!!

Köpstoppet beror på Vegas… dock är det 40 grader där och jag tror inte att de säljer kappor där men ändå! Får ta en riktig shoppingtur när jag är hemma igen 🙂 🙂

 

 

Lite besviken på vissa människor…. trist… jag brukar inte blir det så lätt men nu känner jag en liiiiiten besvikelse. Har valt att försöka se förbi det och lägga energin på det som är bra och ger energi!!!

 

I kväll ska jag försöka mig på ett BodyCombat pass, jag kommer vara mer död än levande efter då jag inte tränat på två veckor. Ska verkligen ta det lugnt då jag fortfarande går på penicillin…. men jag kan inte hålla mig!!!! Min kropp skriker TRÄNA!!!

Efter träningen blir det take away hemma hos Amad och Yaz med Nono oxå 🙂 Jag och Yaz ska boka helikopterflygning över Gran canyon 🙂 I morgon har jag inga planer, bara lite lösa med MrX och på Söndag blir det ner till nifen för kalas för min gudson som fyller 12 i morgon sen även hinna träffa fina Jeanette för fika, promenad, lunch eller något annat mys.

 

Trevlig kväll,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *