Bubbla!

Jag lever i en liten bubbla just nu… och jag vill inte att den ska spräckas!!! Är ganska osocial nu mot mina vänner, Flåt!!!! Jag mår bäst, lycklig och vill inte att detta ska ta slut 🙂 

Bodde på hotell i natt… HUR LYXIGT??? Att få bo i sin egna stad, en spontan natt 🙂 Packade väskan drog till hotellet, åt god mat, badade badkar, tittade på true talent och grät en skvätt (blödig som fan) skrattade, myste, hångla, pratade deep talk…. en helt underbar kväll och natt 🙂 TACK!!!!!

 

Mår sådär i dag, min halsfluss går lite upp och ner och i morse när jag vaknade kände jag lite feber komma…. jag sitter på jobbet men ska ta det lugnt i kväll. Skulle gått på en invigning men har ingen energi 🙁

 

Älska mer…

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *