Jobbar hemma…

Blivit portad från kontoret då halsfluss smittar 🙁 Så jag åkte in tidigt i morse och hämtade jobbdatorn, köpte nybakat bröd och en god latte och åkte hem och satte mig och jobba 🙂 Jag är pigg och har massor med energi så det känns onödigt att inte jobba.

Snart kommer Mr X förbil med lite lunch 🙂 Han var hos läkaren i morse och han var inte smittad, tur 🙂 I morgon kväll ska vi iväg på världens mysigaste grej, men jag håller det lite för mig själv. Kanske kommer en mobilblogg om det 😉 Vi kommer vara borta över natten iaf….

YASMINA- vart i ditt fullspäckade liv kommer jag in? 😉 hehe… vi måste boka helikopterflygningen!!!

 

Fatta att det bara är 16 dagar kvar tills vi är i LAS VEGAS!! veckorna går så galet fort….

 

Känns som jag har väldens tråkigaste liv att berätta om just nu…. ligger ju bara hemma på eftermiddagarna och kvällarna för att bli frisk…. inga smaskigheter här inte 🙁 Men ändå är jag lyckligare än jag varit på länge!!!

 

Kärlek till alla,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *