Gaaaahhhhhhhh….

Vilken helg…. och vilken måndagmorgon…. gaaahhhhhh!!!!

Bloggade i går om hela helgen men gjorde bort mig totalt när jag skulle googla ett ord, sen klickar jag på krysset och stäng alla flikar. Allt borta 🙁 Sen orkade jag inte göra om det!!!

Fantastisk helg med kräftskiva, glömde kameran hemma men tog med mobilen… Ursäkta kvaliten men jag har ju bara en Ajfån 3… 😉

Verkligen en super trevlig kräftskiva och jag tror att Yaz och Amad har världens bästa grannar 🙂

Amad hälsar alla välkomna 🙂                                      Snygg Yaz 🙂    

 

 

I går var vi i väg då Nono och Amad skulle åka/köra…. vad säger man? hur som…. dom skulle åka Zorbing. Det var Amads 35 års present från Yaz 🙂

Grabbarna förbereder sig lite!!

Amad hoppar in i bollen…..                                      Nono hoppar in i bollen…..

Inne i bollen 🙂

 

Påväg upp i backen….                                                sen ner….

 

Kan säga att jag skulle vara sjukt besviken på live.it då jag trodde dom skulle få åka högst uppifrån 🙁 aja…

Efter Zorbingen drog vi alla till Heron och åt lunch 🙂 Vilket jäklar ställe, man får verkligen ta det för vad det är… Hög ljudnivå, folk överallt så vill man äta i fred rekommenderas inte detta.

 

På kvällen var jag bjuden hem till Magdalena, Frida och Felix 🙂 Dom hade lagat 3 rätters med Chevre Chud (stavning???) till förrätt, Chalamares till huvudrätt och sen var det glass i stora lass till efterrätt 🙂 Fantastisk mat, underbart sällskap och jag trivdes som vanligt 🙂 Tusen tack!!!!

 

 I dag ska jag till läkaren då jag har haft ont i halsen i 10 dagar 🙁 måste vara något skit i halsen så hoppas på att man får pencillin eller antibiotika så det går bort snart….

 

Kram,

Marie

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *