För det är ingen vanlig dag….

….. för det är bästa Nathalies födelsedag 🙂 Hurra, hurra, hurra!!!

Denna vackra tjej fyller i dag 15 år och jag har äran att vara hennes gudmor 🙂 Förstår bara inte vart tiden tagit vägen?? tyckte du föddes typ…. nyss!!! Nu är du en stor tjej och jag är bara liiiiiite äldre 😉

I dag är det din dag och jag hoppas du blir ordentligt uppvaktad och får massa roliga presenter 🙂 Ses i morgon då jag kommer ner och firar dig!!!

 

Vaknade i morse med ÄNNU ondare i halsen???? hur fan är det möjligt?? jag har i snart en vecka haft galet ont och det blir inte bättre. Jag har vilat, sovit och inte ansträngt mig det minsta bara för att få bort det, men ICKE 🙁

 

Trevlig fredag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *