YASMINA- Här är jag ;)

KAOS….. det är det ända rätta ordet för mig just nu…

Besviken som tusan för att jag inte fick lägenheter 🙁 Hade fått den om jag velat men kände att den inte var värd mer än det jag stannade på. I går kom även besiktiningsgubbarna hem till mig, inge roliga nyheter…. Fukt i badrummet 🙁 Nu är det utredning om exakt vart, hur och när det kan ha uppstått, vems ”fel” det är osv…. men det lutar mot att ett rör har rostat sönder och då är det föreningens ”fel”

Tur i detta är att jag kommer få ett spretans nytt bandrum 🙂 🙂 🙂 Tråkiga är att det är ju ett helvette att fixa, bila upp hela badrummet och in med fläktar. Man har ju ingen aning om hur lång tid detta tar….

Ska lägga på massor med fint till mitt badrum om det blir så, det blir ju inte så mycket extra kostnad 🙂

 

Flåt för att jag inte varit närvarande men haft huvudet och ”tungan” 😉 någon annanstans 😉

Finns någon i mitt liv jag tycker väldigt mycket om, vad som händer??? det få vi se!! Lovar att berätta mer när jag själv vet 🙂

För övrigt mår jag sådär, har haft ont i halsen och luftrören sin i fredags och bara tvingat mig själv att vila, vilket inte är så enkelt 🙁 Lääängtar efter träningen!!! Vila i kväll och i morgon kväll för att på lördag kunna gå på kräftskiva 🙂 Mumma….

 

I går när jag kom hem så hade jag fått ett brev från mitt fadderbarn på Haiti…. det verkligen värmer i hjärtat. Han har skrivit på engelska och i skrivstil som i stort sett nästan var omöjligt att läsa men det jag kunde tyda var att han hoppas att jag och min familj mår bra och att vi har hälsan i behåll. Han skrev även att hans favoritämne i skolan var franska 🙂 Urgullit.

 

 

Hoppas ni får en underbar dag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *