Here we go again…

Budgivningen är igång för lägenheten på Liljeholmskajen som jag bara sååååå gärna vill ha 🙂 Mäklaren verkar oxå helt grym då vi pratade i telefonen i typ 20 min 🙂 jätte konstigt…. Snälla vänner…. HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!!

Nu börjar snart min jobbar period igen, då jag går in i mig själv och jobbar dygnet runt. Det är en kort men intensiv period… Den här veckan och nästa är hyffsat lugn sen jäklar 🙂

Måndagen 5 sep avslöjar jag vilka 4 band som gått vidare i deltävling 1 i tävlingen Released- Live & Unsigned 🙂 Första stoppet är i Lund den 24 sep… veckan efter jag kommit hem från Vegas 🙂 Sen är det fullt ös… Sthlm Beer & Whiskey 2 helger i rad osv….  Ska bli kul att få dra igång Released igen 🙂 Det är min lilla bebis som ska bli ännu större och bättre i år 🙂 Om någon av er skulle vilja veta mera om projektet och kanske känner ni någon som spelar i ett rockband?? Kolla in oss på Facebook https://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Released-Live-Unsigned/149545148409774 

Vänner… säger redan nu: FLÅT om jag är lite frånvarande under september och oktober….

Har en hel del på TO DO listan innan jag åker till LV:

– Fixa visum (YAZ- vi måste göra det snart)

– Köpa ny bikini

– Vaxa mig

– Klippa och färga mitt hår (har tid 3 sep hos bästa Lina)

– Köpa en ny resväska (stor som ett hus och väga minimalt, tips någon?)

 

 

Puss på er,

Marie

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *