Välkommen underbara fredag :)

Hoppade upp ur sängen i morse när jag insåg att det var FREDAG!!! Trotts att jag låg och prata i telefon i natt till klockan två så var jag oförskämt pigg i morse 🙂
 
FREDAG+ SOL+ ATT JAG ÄR LYCKLIG= FANTASTISKT
 
I går hade jag äran att träffa mina fina fågeltjejer 🙂 Lika trevligt och mysigt som vanligt 🙂 Julia hade lagat helt fantastisk mat, som vanligt!!! Massor med skvaller om både det ena och andra och massor med fnitter 😉
 
Vi passade även på att fira FREDRIKA som under semestern fyllt år, hipp, hipp, hurra vännen 🙂
 
 
Till efterrätt hade hon gjort en helt gudomlig halloncheececake 🙂 Myyyyyycket god 🙂
 

 
Yasmina- Som vanligt så svävar dina fantasier i en annan värld…. söt du är!!! Btw…. vill du gå på Spa med mig i morgon? A+N+N+E ska ju på skansen och kolla på sina släktingar 😉 Selma spa eller kanske centralbadet?
 
I dag blir det Combat med Mr Combat (Amad) Sen får kvällen vara lite oviss… skulle allra helst bara åka hem, sjunka ner i soffan med mjukisar och titta på en bra film… MEN det är ju faktiskt fredag så undra om jag har karaktär? 🙂
 
Trevlig fredag,
Marie
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *