Backstabbad av en åsna

 

Jahha så är det ju FREDAG imorgon yeeeaah!!! Äntligen helg och mjukisbyxor 🙂

Och så har ju veckan varit turbulent. Först o främst med mitt nya projekt – Rädda Barnen som verkar bli en succé! Det känns skit kul 🙂

Och sen verkar det som att Miss M har träffat någon väldigt trevlig pojke! Jag hoppas på bröllop och barn, pax för att styra upp möhippan 🙂 Haha, jag har inte alls höga förhoppningar???

Jag skulle ha tränat idag men hade ingen motivation att gå hemifrån och från min dotter. Så det blev gårdslek och sen grill och ost när Amad kom hem. Nu sitter vi och myser med vattenpipa och lite vin i köket 🙂

Måste åka in till kontoret snart för att ta emot säljarna och stänga. Sista kvällen jag behöver göra det! Sen tar min nya teamledare över spakarna och jag kan bara se på och njuta av projektet Vända Världen Rätt!

Jag tänker inte bli tjatig för det hjälper inte i längden – men, Om du INTE har bidragit till hungerskatastrofen än efter allt som man läser, ser och hör, så gör det nu!

 

Vi ses!!!

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *