Ska i fortsätta blogga?

Det börjar ju lida mot slutet av Snart30, om lite drygt 2 månader så blir den andra halvan av teamet oxå 30 så vi är inte Snart30 längre utan vi är faktiskt TRETTIO!!!!!

Vi har funderat mycket på hur vi ska göra med bloggen då, vi kan ju inte heta Snart30 när vi är 30+, ska vi bara byta namn och fortsätta här?

Vi har ju inte varit allt för nöjda med finest.se bloggportal så kanske läge då att byta portal helt? Har ni någon ide? Blogg.se suger, blogspot.se är jobbiga med att ladda upp bilder, myshowroom. se känns för de under 18 år, Devote.se kanske??

Frågan är ju….. SKA VI ÖVER HUVUD TAGET FORTSÄTTA BLOGGA? vad säger ni läsare??? Det är ju otroligt kul att vi fått sådan sjukt bra respons och har många trogna läsare 🙂 Det värmer ju självklart i hjärtat <3 Och det det känns ju inge kul att börja om från början om NI inte vill, tyck till nu!!!

Droppa en kommentar och skriv JA el NEJ 🙂

Ha en bra dag 🙂
Marie

 

Btw…. det vankas en

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *