Måndag hela veckan typ…!

OMG vilken dag alltså! Känns som måndagen aldrig tar slut…nu ligger jag ÄNTLIGEN på soffan och pratar jobb….

Jag inledde samarbetet med RÄDDA BARNEN idag och är så himla glad för det 🙂 så himla kul att dom hörde av sig till mig och var intresserade av att jag, lilla JAG skulle vara intresserad av att jobba med deras varumärke?!! Idag hade vi möte och utbildning på deras kontor, tillsammans med mina säljare och en väldigt driven säljcoach som ska se till att valla teamet på fältet från imorgon! Så imorgon kööööör vi dörrknack och ser till att vända världen rätt 🙂

Tack Gud för det!

Väl hemma igen så har visitkorten för vårt nya bolag kommit. Designern är Ayman Osman, Amads kusin, så himla grym på att designa och nu håller han på med våran hemsida. Återkommer om den…..

Egentligen hade jag velat komma hem, äta, ligga på soffan o pilla mig i naveln….MEN min dotter hade sovit i 3.15 timmar idag så hon var allt annat än trött! Jag har krypit, snurrat och rullat här hemma på golvet idag! Men så jäkla roligt att komma hem till en sprallig prinsessa 🙂

Hon fick en mobiltelefon av Anna Fleberg, så inte nog med att Barry blir bortskämd hos dem, så köper hon presenter till Nayomi. Jisses vilka underbara grannar!

Här ringer hon till pappa…. ”- Allå, hallå, baaabbaa, iiiiiii!”

 

 

Sen imorse så har jag tänkt: Om 4 dagar är det fredag igen…jag satte mig bakom ratten och tänkte på den magnum vinflaskan som min man fick när han körde slut på ett killgäng på en svensexa i fredags…ooooh den flaska hade smakat gott. 8 på morgonen! Haha, jag hade som sagt lite panik över min måndag för att allt skulle hända just idag! (Amads första jobbdag efter 8 månaders pappaledighet, svärmor barnvakt, visitkorten skulle komma, skatte grejer, aktivera amex, 18 to do punkter på jobbet, Barry till Flebergs, min mamma är sjuk, träna vad när o hur, möte + utbildning hos Rädda Barnen, tanka bilen, hitta parkering, styrelse grejer, ETT GLAS VIN NU TACK!)

Men, slutet gott allting gott. Snart lite sömn och en härlig tisdag att se framemot. Jag parka på handikapp så jag hoppas att jag inte fått en p-bot….

Nä nu skiter jag i allt o ska kolla på tv o mysa med min man. Hejdåå…

 

Kram

Yaz

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *