Back @ work!

 

 

Jaha… då var man tillbaka på jobbet igen då efter nästan 4 veckors semester, ångest??? Näää faktiskt inte… Jag gillar mitt jobb och har en helt underbar höst att se fram emot 🙂 SJÄLVKLART är det helt underbart att vara ledig, man skulle jobba varannan vecka… de skulle vara perfekt 🙂

En höst fullt med massa roliga projekt såsom Released Live & Unsigned där jag ska ut på turné i Sverige och hitta nästa osignade rockband…. Lund, Gbg och Sthlm kommer att få en kväll med musik och galenskaper 😉 Sen har vi ju Sthlm Beer & Whisky festival i oktober…. Och snart börjar det dra ihop sig för Sälen igen 🙂

 

Helgen som var var lugn…. lördagens kräftskiva blev en kväll på Thaibåten i stället 🙂 För många hade hoppat av så Jag, Lina, Jimmie, Jocke och Jimmies bror Jens möttes upp på Thaibåten och åt en underbar middag i stället 🙂

Efter middagen drog vi vidare till ett ställe som heter Trägården, HEEEELT sjukt ställe som jag aldrig varit på. Det ligger under skanstullsbron. Ett gigantiskt ställe som påminner om en ungdomsgård. Det finns pingisbord och så kan man spela super mario bros på storbild 🙂

Vi tog en cider och satte oss i ena trappen och bara pratade. Var inte kvar så länge utan gick upp och kollade lite på midnattsloppet sen drog vi hem 🙂

 
Söndagen tillbringades mestadels på soffan men framåt eftermiddagen blev det Pump med Yaz som blev till Tacomys hemma hos Osmans 🙂 Den godaste Tacosen jag någonsin ätit!!
I kväll blir det Combat…… och …… nää inge mera!!! Vardagen är tillbaka 🙁
 
Kram från mig,
Marie 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *