Marie gå o lägg dig fan….

Här sitter jag en fredag kväll/natt och läser om hur myyyyyyyysigt du har det 🙂 avis? Njaää. Ok bara lite!

Har själv haft en as schysst middag med Jessica och hennes m2b Josef! Ni som läser bloggen kan väl gissa vad vi åt haha! Det ska bli kul att följa bröllopsplanerna 🙂

Imorgon kommer jag ha fult upp! Min systerdotter Natanya är här över hela helgen för min syster ska på reggae festivalen! Så för mig blir det kids-play på gården och sen gay paraden på eftermiddagen. Jag hade även tänkt hinna gå igenom 6 påsar barnkläder, få se….

Fick höra idag att min farmor brutit sitt lårben 🙁 hon ska opereras i Tunisien, håller tummarna att det ska gå bra!!!

Och innan jag avslutar vill jag gratta Susanne som fyller 30 och är nu med i klubben för ”mogna” kvinnor haha!

Jag tog ingen bild ikväll suck…men ni får se mina 2 busfrön från Mumindalen och kanske posta nåt trevligt inlägg som jag kan glädjas och få mer energi inför morgondagen med tanke på 2 mini ungar med energi för en hel arme 🙂 tack….

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *