Semesterkoma och bloggtorka :(

Morsning!

Har kommit in i semesterkoma och har bloggtorka…. OCH arg som tusan på finest. Inte deras fel egentligen men om ni försökte läsa vår blogg i måndags så möttes ni av ett meddelande där det stod att någon hackat sig in på deras server. DVS att mina inlägg från hela söndagen är BORTA 🙁 Mitt långa inlägg om vår fantastiska helg… grrrrr!!! Sen undrar man ju vad dom har för backup egentligen?? Aja, ska inte lägga energi på de!!

Kom gärna med synpunkter om vad ni vill att jag ska blogga om 🙂 Kanske ha en frågestund där ni får fråga PRECIS vad ni vill? Jag lovar att svara ärligt!

Tränade med Yaz igår, crossfit… jag verkligen älskar den typen av träning. Snabbt, ingen vila, tungt och man har kräk känsla efter. Ett pass tar ca 20 min och det är som att man tränat i en timme. I går körde vi ett av våra pass vi fått av Norberto plus mage (ett pas vi oxå fått av Norberto) med rörlighetsträning 🙂

I morgon ska vi köra igen, det andra passet vi fått av honom 🙂 När jag är i Spanien ska jag dra med Magdalena på morgonen och köra, varannan dag Crossfit och varann dag ren kondition (hoppas man pallar)

Legat på bryggan i liljeholmen i dag och solat, Lina joina mig och senare kom Jia-Hwa 🙂 Vi åt lunch tillsammans, suuuuper trevligt!!

Nu måste jag fortsätta städa och tvätta inför resan.

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *