Fy F*n

God kväll alla!

Två dygn med magsjuka är inte att leka med 🙁 Sov hela dagen i går då jag inte fick springa och kräkas och sov hela natten. Vaknade i morse med värk i ryggen 🙁 Mina njurar gjorde döont!

Ingen mat eller vatten på ett och ett halvt dygn och tydligen började mina njurar strejka!
Ringde sjukvårdsupplysningen i morse då värken i ryggen var så fruktansvärd att jag inte kunde ta mig upp ur sängen. Efter genomgång vad som hänt de senaste två dygnen konstaterade hon att jag var illa ute och om jag inte fick i mig vätska snabbt skulle jag behöva åka till akuten, NEJ TACK!!! Gillar inte sjukhus så bad om tips!
Blev ordinerad te med lite socker i, sen dricka det med tesked då min mage gjort så ont så fort jag fått i mig något:( Samt resorb med tesked…. rutinerad som man är hade man självklart de hemma 🙂

Det tog ca 2,5 timme att få i mig en kopp te och ett glas med vidrig resorb! Sen sov jag någon timme sen gjorde jag om processen med te och resorb….

Vet ni?….. det hjälpte 🙂 värken i ryggen försvann, jag fick behålla allt och jag kunde tom äta 2 rostade smörgåsar och en skorpa 🙂

Värsta dieten;) En knäckesmörgås, två rostmackor och en skorpa sen i söndags kväll. Dock inget jag rekommenderar!

Just nu mår jag faktiskt heeeelt okej 🙂 förutom lite värk i magen. Om inget otrevligt händer i kväll sticker jag ut till landet i morgon bitti. Det är inte mitt land utan Magdalenas land, ska bli mys att få träffa henne och mina underbara brorsbarn Felix och Frida. Har saknat dom massor <3

Håll tummarna för mig nu att jag är påväg att bli frisk 🙂

God natt,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *