Biffiga Boys på KB´s Hinderbana :)

Jusst hemkommen från en lååång powerwalk till o från Karlbergs hinderbana. Det skulle köras ett insane-pass med typ 700 övningar och lite till! Jag har så ont i benen, speciellt med tanke på att jag körde pump igår och maxade benträningen. Och sen en promenix på 7 kilometer idag!

 Men tuffingarna Piff & Puff, eller MR Nice Guy (Norberto) och min man som kallas för ”bulan” idag (hans enooorma bula i pannan efter hinderbanan) kommer att ha ONT imorgon med tanke på passet!

En liten BIFF! 

Det såg ut som en nytolkning av låten ”Det gör ont det gör ont….”

DUBBEL BIFF

     

Jag skulle såklart varit med i insane-passet MEN det började regna. True story!

Och så hade min barnvakt Marie lite annat i kikaren än att se efter Nayomi…EN FET BIFF!

Ingen lammkött på banan idag (enligt Marie) bara biffar. Tror att hon hellre sätter tänderna i en mogen BIFF än i ett omoget lammkött? Vad vet jag!?  

Innan Piff & Puff blev klara smet jag o Marie hem för lite skvaller och vin. Vi vart så jäkla hungriga och killarna dröjde. Tydligen skulle Mr Nice Guy raka o sminka sig och…SKOJA! Maten kom efter 21 och det blev Thai 🙂 Såååå gott!

Kvällen spenderades i underbart sällskap och go mat och nice musik tema. Tack för ikväll N + M + A + N + B + Jag!

Marie i Nayomis tält 🙂

JUSST DET!!! Jag har bokat en resa till ****** och åker på ******* med familjen 🙂 Mer om vart imorgon!!!

Kram

Yaz

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *