Till minne av Alva…

Jag skulle ha bloggat om mina nya fina sommarklänningar, sommar resan och lite annat kul. Men ikväll går bloggen till en liten liten tjej som heter Alva!

Jag börjar i rätt ände så ni förstår min blogg ikväll…

Det finns en kille på fejjan som heter Micke. Han är verkligen alltid positiv och likar allt hela tiden! Jag känner inte Micke och vi har inte varit ”kompisar” på fejjan förrän ikväll. Tror att han läser våran blogg och har nog kikat in på mina inlägg åxå. Jag känner ju till han eftersom han alltid likar mig med 🙂

Hursom. Jag fick reda på i tisdags av Marie att han och hans sambo hade förlorat deras Alva i vecka 34. Det hade blivit nån komplikation med moderkakan och syrebrist för bebisen (tror jag) som sen inte orkade leva. Jag har inte detaljer, men det slutade iallafall med att hon, som fick namnet Alva, lämnade världen den 1 juli.

Jag råkade då se på hans fejjan sida en bild på lillen, tror hon va död på den, och jag är nu helt förstörd! Vet inte hur dom tar sig vidare i en sån kris. Jag har bara grinat och tänkt hur jag kan trösta dom. Så jävla jobbigt och den sista personen det är synd om är ju mig! Jag läser om Alva och ser lillens bild, samtidigt som jag själv ligger bredvid min underbara dotter som somnat på min axel. Varför blev det så för dom? Varför får jag vara såhär lycklig? Varför måste det hända? Hade hon ont? Kände hon panik? Hur mår mamman? Hjälp…..hur orkar dom när jag knappt orkar veta…..

Nu har tårarna snart tagit slut för ikväll, och jag inser hur lyckligt lottad jag är!

Om jag ska se det positiva i det hemska med att förlora sitt älskade barn redan dag ett, så är det väl att man skonat det barnet från denhär sjuka världen. Jag tänker mycket på hur jag ska kunna skydda min dotter och vad jag har satt henne i för värld där jag inte alltid har kontrollen. Jag hoppas lilla Alva är en glad sprattlig ängel i himlen 🙂

Jag är med i tankarna för mamma o pappa till Alva. Gå gärna in på länken som pappa Micke har rekommenderat och gör en god järning. Det kostar inte mer än en lunch att hjälpa till! www.lillabarnet.se

 

<3 Ett minne för dig Alva. Hälsa alla andra bebisar som du får leka med. Alla saknar dig. Kram <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *