Life aint fair :(

Först och främst måste jag lägga några minuter och ord på att säga att LIVET ÄR ORÄTTVIST!!! Klart man visste det innan men nu är det verkligen skrivet i sten!!!!

I fredags morse så förlorade ett par vänner från Nynäshamn sin dotter, 34 veckor gammal blev lilla Alva 🙁 Moderkakan lossnade så syretillförseln till fostret försvann och hennes små organ klarade inte av att jobba! Det är så hemska att se två människor som kämpat i många år och äntligen fått sitt lilla mirakel för att sedan bara dra mattan under fötterna på dom! Två människor som är helt fantastiska som skulle bli världens bästa föräldrar förtjänar inte detta när människor som inte kan ta hand om sina barn, inte kan ge dom den kärlek de förtjänar, slår sina barn och misshandlar dom både psykiskt och fysiskt kan de!! Usch säger jag bara….

Mina tankar går oxå till ”E” som blev storasyster. Den lilla tjejen har varit med om alldeles för mycket för att bara vara 15 år. MEN… en starkare människa får man leta efter!!

Mina tankar finns hos er och har funnits hela helgen, M, S och E!! Ni kommer ta er igenom denna oerhörda sorg och jag hoppas att det finns någon där uppe som skänker er styrka!

R.I.P Alva 🙁

Jag ska hälsa från Yasmina som är i Finland och kan tyvärr inte blogga, jag förväntar mig ett dundrande inlägg av henne när hon är tillbaka!! På tisdag ska jag får träffa henne och Nayomi, myyyyyyys!

Fredagen bestod av en sjuk Marie som jag tidigare skrivit… jag började om på nytt av SATC boxen och åt glass (lyxen när man är sjuk)

Vaknade upp på lördagen och mådde faktiskt mycket bättre, åkte och hämtade bilen o sätra då den varit där på sista folieringen. Hade bestämt med Lina, Jia- Hwa och Amad att vi skulle sola och bada vid liljeholmskajen men vädret såg sådär ut. Jag åkte iaf förbi när jag ändå var i krokarna och där var det SOL 🙂 Så upp med badkläderna och handduken. En timme senare kom Amad, han hade köpt en latte till mig 🙂 Snälla vän!!

Strax efter kom även Lina och Jia-Hwa och vi åt sallad och bara va 🙂 Jag njöt massor, Sverige när den är som bäst!

Kvällen var redan planerad, vi skulle kill- tjej kväll. Alla grabbarna skulle hem till Tepp och alla tjejerna hem till Lina. Då vi inte var så många tjejer hemma blev det bara jag, Lina, Johanna och Anna. De andra är bortresta! Ingen fara med det, vi hade det kanon trevligt iaf 🙂

Jag hade i vanlig ordning kameran med men jag glömde ta kort typ:(

Lina och Johanna på balkongen 🙂

Sangrian har blivit självklart numer på våra små fester 😉

Klockan gick i all världens fart, som vanligt och när grabbarna ringde var det bråttom, bråttom. Vi mötte upp dom utanför Sture men då klockan blivit närmare 1 så bestämde vi att gå till Riche i stället och ta en drink (vet inte varför det var så bra beslut)

Sen drog vi vidare till Soap, dock bara jag, Anna, Jovi och Amad samt någon kompis till Jovi. De andra bangade och drog hem… buuuu!! Vet inte vad som hänt med dom… gamla?

Träffade massa roliga människor, Nicklas, Stoffe och Andy bland annat 🙂

Efter Soap tänkte vi gå till Hells men jag fastnade i korvvagnen utanför, var super hungrig. När klockan närmade sig 4 så bstämde jag mig för att ta en taxi hem… mmmm tjena… fanns inte en taxi jävel på hela stureplan??? Det var lika ljust som mitt på dagen så jag bestämde mig för att promenera, tar ju bara 15 min. För säkerhets skull så ringde jag en vän som låg och sov (sorry) men det var skönt med lite sällis 🙂

Blev så himla glad… fick ett sms i går kväll… från ”E”!!! Om du läser detta: Du gjorde min kväll!!

När jag vaknade i morse så kändes som ett ångvält kört över mig, inte bara att jag var bakis men jag tror att sola och bada samt vara ute och festa hela natten inte var de bästa för min förkylning, but hey???? man lever bara en gång…

Tills vi hörs igen:

Älska mera!

Marie

                                                                               

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *