SJUK??

Bakis som ett fan i går när jag vaknade 🙁 Kvällen innan var vi på Josefina hela företaget och hade sommarfest.

Vi började på kontoret med lite dricka och snacks och strax efter kom det taxin och hämntade oss. Vi åkte ut på djugårn och Josefina. Vi hade drinkbord där så när vi kom var det uppdukat med massa gottiheter och vi hade fått ett suuuper bra bord.

Vi hade även bestämt att vi skulle äta där men tyvärr hade de inga bord i restaurangen vilket iofs inte gjorde så mycket. Vi fick då behålla vårt bort inne på Vipen och i solen så vi beställde Grill Platå 🙂 OMG säger jag bara, det var hummer, oxkött, tonfisk, lamracks och massa grönsaker. Till det serverades potatisgratäng, beasås, ajvar, vitlök och örtkräm, salsor i alla des smak och rödbetor gratinerade i Chevré.

Det var helt fantastisk gott, rekommenderar den starkt om ni är där och vill äta!

 

Kvällen blev inte jätte sen för de flesta men jag och min kollega Jocke stannade kvar då vi hade lite gemensamma vänner som var där. Vi bytte bord till dom och fortsatte några timmar till 🙂

Kvällen var mysig men efter att mina kollegor gått blev den konstig. Människorna vid de bordet (dom vi inte kände alltså) var skumma som fan.

Jag var hemma vid 1- tiden och tusan vad full jag var 🙁 Insåg ganska snabbt att jag kommer få sota för de!

Jobbdagen i går gick hyffsat bra även om jag inte var helt klar i huvudet. Kände dock att jag var trött i kroppen men trodde att det var för att jag var bakis. Kom hem från jobbet och deckade klockan 19 i sängen och sov till 8:30 i morse i ett sträck. Vaknade med halsont och ont i kroppen. Inge feber (jag har typ aldrig de)!

Så i dag blir det att vara hemma från jobbet och kyrera mig. Tur att det är sömre väder i dag iaf, inge kul att vara sjuk i den värmen vi haft de senaste dagarna.

Nu blir det film och mys för att försöka bli frisk, tyvärr blir det lite jobb oxå, fast från soffan 🙂 Har lite att styra upp innan helgen.

Trevlig helg,

Marie

PS… YASMINA… hoppas din dag var underbar i går och synd att inte mitt Chokladogram hann fram i går, men i dag får du mummsa på praliner och jag hoppas de smakar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *