min 30års dag!!!!!

Shit pommes frittes! Jag har precis fyllt 30 bast! Oh my lord…hur det känns? Jo det känns lite i höft och rygg, tuttarna och gäddhänget och det underbart fruktade celluliterna…Precis som jag ska se ut som 30 åring: Snygg & Lycklig 🙂

Eller?

Jag är huuuuur lycklig som helst! Vilken kalas dag jag fått! Över förväntningarna och precis som jag ville: Lungt och ingen fest!

Dagen YAZ fyller 30 började redan igår med tretti-års-afton och fortsatte imorse…Nyvaken och lite flash backs från Amads fieri (jag var nyvaken när han firade mig!) med ett öga öppet så ser jag ett SVART PAKET! Jag älskar svarta paket! Nyvaken o ivrrig sliter jag upp paketet! Ett par sexiga gummistövlar från Marc Jakobs!!! 🙂 Sweet!

Amad granskade dom ordentligt….gödkänt? Nayomi: – Mammaaaa, nu ska vi ut o plaska!

 

 

Lunch på Pong, sen alt möjligt emellan, sen skulle jag packa väskan med BAD kläder! OMG, pamiiiiik! Vad hade Amad hittat på? Han hade bokat en kroppsbehandling för mig och en massage för honom på Selma Spa 🙂

Underbart! Perfekt!  

      

 Efter bad och sol och behandling så är det middags dags på Griffin Stakehouse. Riktigt bra kött och riktigt bra vin 🙂 

 

Då kom present nr 3!!! Och det var en massa DOLLAR att göra av med i Las Vegas!!!! Wohhooo kul 🙂

 

Jag fick ett blommogram med choklad från Anna & David + Bebis och Q 🙂 TACK!!!

 

Tack alla för fina gratulationer! Tack Amad för en GRYM dag o kväll och alla fina presenter!!!!! Tack mamma för barnvakten!  

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *