Tretti-års afton :)

HJÄÄÄÄLP JAG FYLLER JU FÖR F*N 30 IMORGON!!!!! JIIISSSES!!! OH NOOO!!!

 

Jahha och det resulterar i att jag slutar blogga? Näää då 🙂 Jag har ju ett helt år på mig att bli 30! Måste ju växa in i den rollen först. Sen får vi se vad som händer. Men med mig blir ni inte av med, och Marie ska ju åxå hinna fylla år, och ni ska få åka med oss till Vegas och uppleva allt vi hittar på genom snart30, så bloggen stays right here baby!

 

Jahha så har det ju hänt en hel del idag! 

–  Amad har tackat ja till ett toppen uppdrag som testledare på en bank 🙂 Han börjar där den 15 augusti

– Vårt gemensamma bolag är klart, Dynamio Consulting AB. Sälj, IT & Träning!

– Nayomi fick en dagisplats på vårt förstahandsval, 5 minuter hemifrån 🙂

– Jag har en ny klient att jobba med, Rädda Barnen, har alltid vela göra det!

– Jag marinerade kyklingen som vi grillade till middagen! (Amad tyckte att det var gott!)

Vilken dag va!!!

Sen fick jag en överraskning i ett svart paket (Jag älskar svarta paket!!!)…..hihi…..en mini plånis för mina kort och nycklar från Marc Jacobs. Skit snygg!

 

Tack baby!!!!

Jag ville ju inte att min man skulle köpa något till mig. Men det är klart att jag blir glad. Mina kort har varit överallt och jag hittar aldrig nycklarna, så det var ju på pricken vad jag behövde. Förutom fettsugning, botox och nya bröst såklart. (nu kommer jag få skäll från min man om att sluta gnälla över min kropp) Men jag är ju trots allt 30 snart och har fött barn 🙂

Vi firade lite ikväll och jag tackar Gud att alla pusselbitar börjar falla på plats nu. Perfekt inför semestern!

Vad jag fått reda på är att klockan 17 imorgon kommer min mamma och ska ta hand om Nayomi. Amad verkar ha kokat ihop en kväll med mig, middag kl 21 så jag undrar vad 4 timmar ska fyllas med??? Hoppas det är nåt bekvämt…

Ska bli kul iallafall 🙂 Vill ju inte fira stort så jag ser framemot en soft kväll. Jag gillar överraskningar!

 

Vill passa på att tacka för en underbart mysig middag i Norrtälje igår! Det vart bad och grill i härligt sällskap. Tack B + A + S + E + W + A!!!

 

 

Första doppet, kolla på nästa bild….

OM det var kallt???? Hahahahahahahaha!!!! 

 

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *