Kyss Mig!

Så hette filmen ikväll som snälla Marie bjöd mig på. Förhandsvisning by Plaza, tack för den Marie 🙂

Filmen va faktist GRYM för att vara en svensk film! Det handlade om en hur en ung kvinna blir kär i en lebb efter en resa till sin far. Inget konstigt kanske, förutom att hon just förlovat sig och ska planerar bröllop med sin snubbe som hon varit ihop med i 7 år!!! De slutar med att hon……och så….helt otroligt….SE DEN! En väldigt behaglig, spännande och sjukt intressant historia. Jag ger 8.5 av 10

🙂

Efter bion skulle vi då GRILLA! När klockan närmar sig 21 ringer de på min mans mobil och det visar sig att hans tvilling syster Evin ligger på sjukhuset och ska akut opereras! Han överger mig och Marie och grillen…så Marie tar grill-spakarna och avslutar det snyggt!

Sen kunde vi njuta av maten när Amad va tillbaka. Nu håller vi tummarna för att Evin ska bli bra, stackarn 🙁

Imorgon bär det av till Ingarö för att fira midsommar! Om vädergudarna kan sluta kissa imorgon så skulle det uppskattas! Det blir nog mysigt o trevligt på alla sätt 🙂 15 pers blir vi typ…FEST!

Jag hoppas att min hals är bra till imorgon. Jag suger på vicks och äter alvedon. Fan att det ska vara så jobbigt med halsen…

Nu ligger min man däckad på soffan bredvid mig…Barry the Dog letar efter sin korvbit mellan soffan o kudden, Nayomi sover sen 3 timmar tillbaka och jag kisar med ett öga., är så TRÖTT nu.

^****************************************TREVLIG MIDSOMMAR ALLESAMMANS!!!****************************************************

 

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *